Lichting '18

Amber de Vries

Amber komt uit Haren. Voor haar tijd in Leeuwarden heeft Amber de middelbare hotelschool gedaan in Groningen en heeft daardoor ook een grote passie voor de horeca ontwikkeld, dit is vooral terug te vinden in haar liefde voor lekker eten en mooie wijnen. Ze is een spontane en ambitieuze meid en gaat er helemaal voor als ze echt iets wilt. Daarnaast werkt Amber in de ijssalon in Haren, wat ze doet met heel veel plezier en zeilt en vaart ze geregeld met haar vrienden en familie over de Groningse wateren.


Diede Pieterse 

Diede is opgegroeid in Rotterdam met haar 3 zussen. Ze studeert nu aan de Hogere hotelschool. Na de havo heeft ze een onvergetelijk tussenjaar genomen. Hierbij heeft ze de eerste 3 maanden vrijwilligerswerk gedaan in Borneo. Vervolgens is ze voor een halfjaar naar Australië gegaan. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te sporten en drankjes doen met haar vrienden.


Rosa Hoving

Rosa is opgegroeid in een klein dorpje genaamd Aalsmeer. Voordat ze IHM ging studeren in het prachtige Leeuwarden heeft ze hotelmanagement op het ROC van Amsterdam gestudeerd. Na haar stage van 7 maanden in Chicago kwam ze erachter dat Leeuwarden haar volgende bestemming zou worden omdat de horeca toch echt haar passie is. Naast school heeft ze vroeger fanatiek gevoetbald maar helaas blijft het sporten een beetje achterwege momenteel. Je kan Rosa altijd wakker maken voor een portie bitterballen en alles wat in de Italiaanse keuken is gemaakt. Daarnaast vind ze het ook erg gezellig om op het terras te zitten en daar is ze ook vaak te vinden om wijntjes te drinken. 
Lichting '19

Evelien Krabbendam

Evelien is opgegroeid in Assen, samen met haar ouders, haar zus en broertje. Na de middelbare hotelschool afgerond te hebben in Groningen was de stap naar leeuwarden snel gemaakt! Evelien is erg enthousiast, vrolijk en houd van gezelligheid. Zonder een lekker drankje en dansje kan ze niet. Evelien is echt een dierenmens die houdt van lieve katjes en hondjes.


Gerke Schuurhuis

Gerke komt uit een dorpje in Gelderland. Voordat ze naar Leeuwarden kwam heeft ze de HAVO afgerond en een tussenjaar gehad. Tijdens dit tussenjaar heeft ze veel gewerkt en is haar passie voor de horeca nog meer gegroeid. Mocht Gerke niet aan het werk zijn, zit ze graag zelf op het terras of staat ze te dansen in de kroeg met een lekker koud biertje in haar hand.

Jolijn Ten Hage

Jolijn komt uit de stad Assen. Ze is hier opgegroeid met haar ouders en broertje. Voordat ze in Leeuwarden begonnen is heeft ze de middelbare hotelschool in Groningen afgerond. Momenteel sponsort ze de basic-fit en betaalt ze meer dan dat het uit kan. Ze houdt erg van gezelligheid met vrienden en om lekker te reizen. Ook vind ze het erg leuk om lekker te wijnen.

Kirsten Hoogerwerf 

Kirsten komt uit het stadse Zutphen, net buiten de Achterhoek. Ze heeft een drie jaar jonger zusje, die net zoals Kirsten een drankje niet snel afslaat. Voordat ze naar Leeuwarden kwam heeft ze de middelbare hotelschool in Zwolle afgerond. Tijdens de opleiding hiervoor heeft ze een stage gelopen in Grou-Jirnsum en is de liefde voor Friesland opgebloeid. Het maakt voor dit feestbeest niet uit aan welke kant van de bar ze staat tijdens een avondje stappen of festivalletje, allebei even leuk want dat is ook haar werk! Kirsten kun je wakker maken voor pasta carbonara en lust absoluut geen chocolade. Ze is een echte voetbalhooligan en kan niet wachten om haar voetbalcarrière weer op te pakken!

Sanne Wildeman

Sanne Wildeman komt uit het dorpje Nieuw Vennep. Momenteel is zij druk bezig met de hotelschool. Hiervoor heeft zij havo en de middelbare hotelschool gedaan. Ze is niet alleen heel druk met school, maar ook met gezellige activiteiten in en rondom het mooie Leeuwarden, waar dus ook wel is een lekker biertje gedronken wordt. Naast alle drukte vindt zij het ook heerlijk om met wat snacks op de bank een film kijken samen met haar vrienden, hierbij kunnen haar twee honden niet vergeten worden.

Femke  van der Sluijs

Femke is opgegroeid in Ingen een klein dorpje in Gelderland, samen met haar ouders, broer en hond Storm. Maar woont momenteel in Leeuwarden. Ze is een erg sportieve meid. Ze heeft namelijk jaren gehockeyd op hoog niveau.  
Verder is ze zeker in voor een drankje met vrienden en staat ze altijd voor iedereen klaar.

Kirsten Setz

De tweede Kirsten bij Brût, daarom bij ons Daan (Kort voor haar tweede naam Daniëlle) genoemd, komt uit Westerbroek, een klein dorpje vlakbij Groningen. Na de Havo heeft ze zich een jaar bezig gehouden met het leren van de Duitse- en Franse taal en heeft ze dit afgesloten met een werkvakantie in het zonnige Frankrijk. Ze houdt ook erg veel van reizen en ziet zichzelf graag vaker van dit soort werkvakanties doen. Ze studeert momenteel International Hospitality Management in Leeuwarden waar ze helemaal op haar plek is. 

Esmee Stroeken

Esmée is opgegroeid in het kleine dorpje Nigtevecht, samen met haar ouders en broertje. Haar moeder is Engels en is daarom tweetalig opgevoed. Na de havo in 2018 heeft ze een half tussenjaar genomen en heeft toen de goede keuze gemaakt om naar het gezellige Leeuwarden te gaan om Hogere Hotelschool te studeren. Esmée houdt er van om drankjes te doen met vriendinnen en lekker te sporten.

Kim van Hooijdonk

Kim is geboren in ede, maar woont al 8 jaar in Sneek. Kim is begonnen aan de mavo en na haar examen doorgegaan met de havo. Hierna heeft ze besloten de hogere hotelschool in Leeuwarden te gaan doen. Kim vindt het heerlijk om op het terras drankjes te doen met vriendinnen. Daarnaast is ze ook sportief, ze hockeyt, zeilt en is ook graag aan het skiën. Kim werkt bij een horeca bedrijf in Sneek, waar ze in de weekenden haar uurtjes maakt. 


Anne Eva van Remmen

Anne Eva komt uit Deventer. Voordat ze in Leeuwarden is komen wonen heeft ze de middelbare hotelschool gevolgd in Zwolle. Anne houd erg van reizen en heeft dan ook al op veel verschillende plekken in de wereld gewoond. Ze heeft biertjes in verschillende landen mogen drinken, maar Anne drinkt ze het liefste in Leeuwarden. Anne zou het liefste elke dag op het terras zitten. Ze is ook echt een katten liefhebber. Haar grote droom voor de toekomst is om stewardess bij KLM te worden.

Bente Herfkens

Bente is geboren in Hilversum, maar woont al sinds haar 4e in Sneek. Voordat ze naar Leeuwarden ging om te beginnen met de Hogere Hotelschool, heeft ze de havo afgerond. Direct na haar eindexamens heeft ze 5 weken door Thailand gereisd met haar broer. Ze houdt heel erg van varen, skiën en lekker gezellig terrassen met vriendinnen. Ze werkt bij een evenementen en catering bedrijf in Sneek, waar ze haar zakcentjes mee verdiend. 

Lichting '20

Daphne Vrieling

Daphne is opgegroeid in Hempens een klein dorpje naast Leeuwarden. Daar woont ze met haar moeder, stiefvader en broer. Voordat Daphne begon aan de Hotelschool heeft ze de Havo gedaan. Ze vind het heel leuk om in de horeca te werken maar ook om lekker een terrasje te pakken. Daarnaast houdt ze van reizen en wil ze graag nog veel meer van de wereld zien. 


Rosalin Nijs

Dit is Rosalin maar bij ons wordt ze liever Rob genoemd en is lichting 20. Ze komt uit Houten en is daar opgegroeid met haar ouders en zussen. Ze woont nu in leeuwarden sinds de zomer 2020. Ze doet net als iedereen de opleiding hotelschool. Rob houdt van gezelligheid dus bij borrels en feestjes is ze zeker altijd aanwezig. Ook is ze erg behulpzaam en ze staat altijd voor je klaar. 

Myrthe Muijs

Myrthe is op gegroeid in een klein dorpje genaamd Hollandsche Rading wat gelegen ligt tussen Hilversum en Utrecht, waar ze samen woonde met haar ouders en broer. Voordat ze naar Leeuwarden is vertrokken heeft ze de middelbare hotelschool afgemaakt in Amersfoort. Verder kan je haar altijd op bellen om lekker naar het terras te gaan en te genieten van een heerlijk glas chardonnay met een mooi vlees gerecht. Om deze lifestyle een beetje in balans te houden is ze ook vaak in de sportschool te vinden. 

Mirre Bloemendaal

Mirre komt uit Rotterdam, daar is ze opgegroeid met haar ouders, zusje en kat. Na het afronden van VWO is ze in Leeuwarden aan de Hogere Hotelschool gaan studeren. Mirre houdt van dansen, ze heeft dit dan ook, van hiphop tot salsa, sinds haar vroege jeugd beoefend. Dit komt goed uit bij het uitgaan waar zeker uitbundig los gaat op de muziek. Ook is deze meid niet weg van een drankje en een hoop gezelligheid.


Chloé Okkerse 

Chloé is opgegroeid in Hilversum waar zij samen met haar ouders, broertje Roy en labradoodle Simba woont. Na Havo-4 is zij doorgestroomd naar de middelbare hotelschool en momenteel woont en studeert ze in Leeuwarden. 

Chloé is een ambitieuze en sportieve meid die houdt van borrelen met een goed glas witte wijn. Zij heeft onlangs een half jaar stage gelopen in een prachtig hotel in Londen en daar heeft zij echt een geweldige en leerzame tijd gehad. Ze is een echt familiemens en zal dus ook altijd als eerste klaar staan voor haar familie en vrienden.

Lude van Campenhout

Lude is opgegroeid in Amersfoort met haar ouders en broer. Met haar moeder en broer is ze 10 keer verhuisd en is ze uiteindelijk in het mooie leeuwarden uitgekomen. Lude studeert niet zoals de andere meiden IHM, maar ze studeert pedagogiek. Ze vindt het altijd heel leuk om te hockeyen en is zeker niet vies van een drankje en een feestje.

Shiru Lof

Onze Alkmaarse Shiru is al sinds 2019 te vinden in het mooie Leeuwarden. Na 7 jaar lang op de middelbare gezeten te hebben, was het tijd voor gezelligheid, feest en nieuwe mensen. Gelukkig heeft Shiru dit allemaal kunnen vinden bij de Doelesteeg en sinds 2020 ook bij Brut! Naast de lange avonden vol met gezang en lekkere drankjes, is Shiru ook vaak te vinden op een terrasje met een heerlijk bittergarnituurtje en goed gezelschap. Daarentegen is ze ook niet vies van thuis Netflixen of gezamenlijk spelletjes te spelen


Fleur Florijn

Dit is Fleur 20 jaar en geboren en getogen in het kleine Vorden én de mooie Hanzestad Zutphen.

Daar komt ze dan ook graag in de weekenden terug voor een gezellige borrel met haar vrienden of om alleen maar haar lieve hondje Tess een dikke knuffel te geven. Voordat ze naar Leeuwarden kwam heeft Fleur eerst het Deltion in Zwolle, opleiding Hotel Management (Hilton), afgerond. Vele stages gevolgd in Nederland en ook op het prachtige Malta waar ook een deel van haar hart ligt. Fleur is een lieve meid die altijd klaar staat voor een ander en het een ander altijd naar de zin wil maken.


Mandy Bos

Mandy is opgegroeid in Hilversum waar ze haar vwo heeft afgerond en hierna is ze naar Leeuwarden vertrokken om Hogere Hotelschool te studeren. Mandy werkt al sinds haar 15e in de horeca een heeft een passie voor wijnen, lekker eten en alles wat hiermee te maken heeft! Zo heeft ze een wijn, bier en gedistileerd certificaat binnengesleept deze zomer. Mandy houdt van drankjes op het terras en lekker koken, hierom is ze ook erg actief binnen de Gastronomie- en Cultuurcommissie!