LICHTING '20

Daphne Vrieling

Daphne is opgegroeid in Hempens een klein dorpje naast Leeuwarden. Daar woont ze met haar moeder, stiefvader en broer. Voordat Daphne begon aan de Hotelschool heeft ze de Havo gedaan. Ze vind het heel leuk om in de horeca te werken maar ook om lekker een terrasje te pakken. Daarnaast houdt ze van reizen en wil ze graag nog veel meer van de wereld zien. 


Rosalin Nijs

Dit is Rosalin maar bij ons wordt ze liever Rob genoemd en is lichting 20. Ze komt uit Houten en is daar opgegroeid met haar ouders en zussen. Ze woont nu in leeuwarden sinds de zomer 2020. Ze doet net als iedereen de opleiding hotelschool. Rob houdt van gezelligheid dus bij borrels en feestjes is ze zeker altijd aanwezig. Ook is ze erg behulpzaam en ze staat altijd voor je klaar. 


Myrthe Muijs

Myrthe is op gegroeid in een klein dorpje genaamd Hollandsche Rading wat gelegen ligt tussen Hilversum en Utrecht, waar ze samen woonde met haar ouders en broer. Voordat ze naar Leeuwarden is vertrokken heeft ze de middelbare hotelschool afgemaakt in Amersfoort. Verder kan je haar altijd op bellen om lekker naar het terras te gaan en te genieten van een heerlijk glas chardonnay met een mooi vlees gerecht. Om deze lifestyle een beetje in balans te houden is ze ook vaak in de sportschool te vinden. 


Mirre Bloemendaal

Mirre komt uit Rotterdam, daar is ze opgegroeid met haar ouders, zusje en kat. Na het afronden van VWO is ze in Leeuwarden aan de Hogere Hotelschool gaan studeren. Mirre houdt van dansen, ze heeft dit dan ook, van hiphop tot salsa, sinds haar vroege jeugd beoefend. Dit komt goed uit bij het uitgaan waar zeker uitbundig los gaat op de muziek. Ook is deze meid niet weg van een drankje en een hoop gezelligheid.


Chloé Okkerse

Chloé is opgegroeid in Hilversum waar zij samen met haar ouders, broertje Roy en labradoodle Simba woont. Na Havo-4 is zij doorgestroomd naar de middelbare hotelschool en momenteel woont en studeert ze in Leeuwarden. Chloé is een ambitieuze en sportieve meid die houdt van borrelen met een goed glas witte wijn. Zij heeft onlangs een half jaar stage gelopen in een prachtig hotel in Londen en daar heeft zij echt een geweldige en leerzame tijd gehad. Ze is een echt familiemens en zal dus ook altijd als eerste klaar staan voor haar familie en vrienden.


Lude van Campenhout

Lude is opgegroeid in Amersfoort met haar ouders en broer. Na de Havo is ze gelijk gaan beginnen met studeren. Nadat ze erachter kwam dat pedagogiek niks voor haar was, heeft ze iets langer dan een half jaar een tussenjaar gehad. Nu is ze bezig met de opleiding Leisure & Event management, wat haar gelukkig wel erg bevalt. Net zoals de andere meiden van Brût is ze zeker niet vies van een feestje en een drankje. Ze vindt het heerlijk om met vriendinnen te zijn en dan gezellig drankjes te doen en die ochtend daarna samen uit te brakken ;). Daarnaast heeft ze altijd al gehockeyd en vindt ze dat nu nog steeds heerlijk om zo nu en dan te doen.


Shiru Lof

Onze Alkmaarse Shiru is al sinds 2019 te vinden in het mooie Leeuwarden. Na 7 jaar lang op de middelbare gezeten te hebben, was het tijd voor gezelligheid, feest en nieuwe mensen. Gelukkig heeft Shiru dit allemaal kunnen vinden bij de Doelesteeg en sinds 2020 ook bij Brut! Naast de lange avonden vol met gezang en lekkere drankjes, is Shiru ook vaak te vinden op een terrasje met een heerlijk bittergarnituurtje en goed gezelschap. Daarentegen is ze ook niet vies van thuis Netflixen of gezamenlijk spelletjes te spelen


Fleur Florijn

Fleur is geboren en getogen in het kleine Vorden én de mooie Hanzestad Zutphen.
Daar komt ze dan ook graag in de weekenden terug voor een gezellige borrel met haar vrienden of om alleen maar haar lieve hondje Tess een dikke knuffel te geven. Voordat ze naar Leeuwarden kwam heeft Fleur eerst het Deltion in Zwolle, opleiding Hotel Management (Hilton), afgerond. Vele stages gevolgd in Nederland en ook op het prachtige Malta waar ook een deel van haar hart ligt. Fleur is een lieve meid die altijd klaar staat voor een ander en het een ander altijd naar de zin wil maken.


LICHTING '21

Guus Fuhler

Onze Roos (ook wel genaamd Guus) is opgegroeid in Emmen. Na het afronden van Havo is ze verhuisd naar Leeuwarden om hogere hotelschool te gaan volgen. Ze houdt van sporten en heeft veel liefde voor haar familie en vrienden. Roos is altijd in voor een avondje gezelligheid. Of dat nou op de kroeg is, of op het terras met een lekkere borrel. Daarnaast is ze altijd in voor een goed serieus gesprek en staat ze altijd voor iedereen klaar. 


Irene Wagenaar

Dit is Irene, geboren en getogen in het mooie dorpje Lemmer waar ze in de weekenden nog vaak te vinden is. Voordat ze naar Leeuwarden kwam heeft ze de Havo afgerond. Irene is een echte horeca tijger en is daarom ook helemaal op haar plek op de Hotelschool. Naast haar liefde voor de horeca zeilt ze maar al te graag op de Friese wateren. Irene is zoals haar vrienden haar omschrijven een gezellige spontane meid die graag even buiten haar comfort zone treedt. 


Lex Veltmaat

Daphne, maar voor ons Lex is opgegroeid in Lemelerveld, een klein dorpje dichtbij Zwolle. Na de Havo was het voor haar eindelijk tijd om het studentenleven te ervaren in het mooie Leeuwarden en volgt ze nu de studie Creative Business. Ze is een echte familie mens, ze sport graag en houdt wel van een feestje. In de weekenden is ze terug te vinden in de cafetaria of achter de bar, waar ze haar uurtjes maakt.

 

 


Zoë van der Blom

Zoë komt uit Den Helder, waar ze is opgegroeid met haar ouders en zusje Tess. Sinds augustus 2020 woont Zoë in Leeuwarden en is ze haar studie aan de Hogere Hotelschool gestart. Ze werkt nu al een paar jaar in de horeca en doet dit met veel plezier. Terrasjes pakken en een wijntje doen met haar vriendinnen doet Zoë ook graag. Daarnaast houdt ze enorm van reizen en hoopt ze nog vele mooie bestemmingen te bezoeken. 


Toos van Impelen

Roos, ook wel Toos genoemd, is geboren in Utrecht en opgegroeid in Zeewolde. Hier woont ze met haar ouders, zusje en haar lieve hond, waar ze nogal obsessed mee is. Na het behalen van haar luchtvaartdienstverlening diploma is Toos vertrokken naar Leeuwarden om hotelmanagement te studeren. Toos houdt van gezelligheid en is altijd in voor leuke plannen met vriendinnen. Verder is ze ook niet vies van een avondje bankhangen met Netflix aan.

 

 


Sophie van Den Bosch

Sophie is opgegroeid in Heerde, een klein dorpje wat tussen Zwolle en Apeldoorn ligt. Na haar dansopleiding in Arnhem was het voor haar eindelijk tijd om te gaan genieten van het studentenleven in Leeuwarden. Ze is altijd in voor een feestje en je kan met haar zeker een dansje wagen. Ze slaat een kroegentocht of een terrasje pakken nooit af, natuurlijk wel met een goeie borrelplank en een goed gezelschap. Daarnaast is deze meid erg sportief. Je kunt haar naast het dansen ook vinden op het hockeyveld, op een surfplank, in een zeilboot of op een snowboard. Sophie heeft een hart van goud en zal altijd voor iedereen klaar staan.